Yrityksemme2019-09-25T09:18:02+02:00

Yrityksemme

Ihminen on tekemisemme ytimessä. Rakennamme kiehtovia ja ajan henkeen osuvia brändi- ja viestintäilmiöitä ymmärtäen, mikä eri kohde- eli ihmisryhmiä kiinnostaa ja yhdistää. Keskeisimmät toimialamme liittyvät ravintoon, terveyteen, liikuntaan tai vapaa-aikaan laajasti ottaen – niin kuluttaja- kuin b2b-näkökulmilla. Asiakkaamme viestinnän tarve liittyy tyypillisesti uutuuksiin, innovaatioihin, teknologioihin, teollisuuden vastuullisuuteen tai liiketoiminnan kehittämiseen sekä kansainvälistymiseen.

Akvamariini (est. 2004) on strateginen viestinnän asiantuntijatoimisto, joka rakentaa brändejä vastaanottajan omassa maisemassa. Puhuttelemme kuluttajaa ja asiantuntijaa hänen haluamallaan tavalla hänen valitsemassaan mediassa ja kanavassa. Casemme ja referenssimme kertovat selkeää tarinaansa pitkän linjan tekemisestämme.

 

Palvelemme vahvalla osaamisella

Asiakkaamme vaativat yhä syvällisempää otetta yritys- ja lanseerausviestinnän ohella toimialojen substanssiin, jakelukanavaosaamiseen ja esimerkiksi johtoryhmien sparraamiseen.

Asiakkuusjohtajamme tulevatkin kohdetoimialojemme sisältä. Asiakasta palvelevan osaajatiimin rakennamme laajaa asiantuntija- ja yhteistyöverkostoamme hyödyntäen.

Jaamme palvelumme strategiseen viestintään sekä uutisointiin, lanseerauksiin ja profiloimiseen:

Strateginen yritys- ja brändiviestintä

Uutisointi, lanseeraukset, profiloiminen

 

Luovat prosessit tuovat tehon

Akvamariinin asiakaspalvelun perustan muodostavat luovuus, laatu ja teho, ja apunamme ovat Porter Novellin luovat prosessityökalut.

Arvomme kertovat kaiken: Välitän aktiivisesti. Rakennan vilpittömästi. Luon uutta innokkaasti. Menen tavoitteisiin rohkeasti.

Missiomme on saada asiakkaamme valitut kohderyhmät reagoimaan brändiin myönteisesti – niin, että sen sitouttava merkitys täsmää heidän arvomaailmansa ja tavoitteisiinsa. Onnistunut brändiviestintä motivoi tekoihin, jotka tukevat asiakkaamme liiketoimintaa yhdessä rakentamamme uniikin viestinnällisen position avulla.

Tervetuloa tutustumaan oivaltavaan viestintäämme!