Viestintätoimisto Akvamariinin kustantama YouSport-mediaperheen vuosikokonaisuus sisältää neljä printtilehteä, aktiivisesti päivitettävän verkkosivuston sekä toimialan vuosittaisen hakuteoksen. YouSport on riippumaton urheilukaupan ammattimedia.

Sporttialan mediakenttään luotiin uutta säpinää, kun Akvamariini osti YouSport-verkkobrändin lokakuussa Urheilun Vähittäis- ja Tukkukauppa ry:ltä. Ensimmäinen numero YouSport-nimisestä lehdestä on nyt ilmestynyt, ja digiversioon voi tutustua median verkkosivustolla.

Lehden päätoimittaja Thea Ekholm on taustaltaan pitkän linjan päätoimittaja ja ammattiehtien konseptoija. Suomalainen vähittäiskauppa tuli hänelle erittäin tutuksi Kaupan Maailma -lehden päätoimittajuuden myötä.

– Uuden lehden vastaanotto on ollut erittäin myönteistä, sillä YouSportin aiheet koskevat jokaista urheilukaupassa toimivaa brändiä ja yritystä. Ala kaipaa selvästi omaa ammattimediaa. Olemme myös iloisia toimialan laajasta näkemyksestä toimitusneuvostossamme*, Ekholm kertoo.

 

Aiheita vastuullisuudesta uutuuksiin ja tilastoista henkilöuutisiin

Ajankohtaisten tapahtumien ja uutisten lisäksi jokaisessa numerossa syvennytään alaa koskeviin aiheisiin. Haastattelut ja katsaukset auttavat toimialan kiireisiä ihmisiä pysymään ajan tasalla ja mukana keskustelussa. Ensimmäisessä numerossa käsitellään urheilukaupan vastuullisuuden lisäksi esimerkiksi myymälöiden visuaalista ilmettä ja urheilukaupan myyntitilastoja.

Lehden tilaajat saavat jatkossa printtilehden lisäksi lukuoikeudet digilehteen. Digilehti ja perinteinen printti tukevat toinen toisiaan. Tilaukseen kuuluu myös odotettu Urheilukaupan käsikirja. Vaikka printtilehti on monelle mieluisin tapa paneutua pitempiin sisältöihin ja syvällisempiin artikkeleihin, digilehti mahdollistaa nopean ajasta ja paikasta riippumattoman selailun. Myymälöissä myös nopea tiedonhaku on keskeisessä asemassa.

Brändeille YouSport-mediaperhe on tehokas uutisointi- ja ilmoitusväylä. Kun alan tärkeimmät toimijat tavoittaa saman median kautta, viestiminen on vaivatonta ja kustannustehokasta.

Lehden ensimmäinen numero on luettavissa maksutta osoitteessa
yousport.fi/yousport/lehti

 

Lisätiedot

Thea Ekholm, päätoimittaja, YouSport

050 338 3184, thea.ekholm@yousport.fi

Pia Jännes, toimitusjohtaja, Akvamariini

040 503 8571 pia.jannes@akvamariini.fi

*Toimitusneuvosto 2020

Timo Lepistö, hallituksen puheenjohtaja, UVT ry

Hanna-Liisa Erkheikki, projektipäällikkö, UVT ry

Jussi Ovaskainen, asiantuntijatoimittaja

Thea Ekholm, päätoimittaja, YouSport

Pia Jännes toimitusjohtaja, Akvamariini

Vaihtuvat jäsenet

Jari Elamo, toimitusjohtaja, Cycleurope

Jussi Mikkola, toimitusjohtaja, Intersport

Anne Teräväinen, toimittaja, Iltalehti

 

www.yousport.fi

Akvamariini Porter Novelli (est. 2004) on viestinnän asiantuntijatoimisto, joka on erikoistunut erityisesti ruoan, terveyden ja sportin toimialoihin. Akvamariini on suomalaisomisteinen toimisto, joka Suomessa edustaa Omnicomiin kuuluvaa globaalia Porter Novelli -viestintätoimistoketjua. Porter Novelli valittiin lokakuussa 2019 vuoden toimistoksi PR Weekin Purpose Awardseissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *