Media- ja esiintymisvalmennus2019-01-24T14:47:25+02:00
VALMENNUKSET

Media- ja esiintymisvalmennus

Tiedätkö, miten käännät mediahaastattelut eduksesi sekä maksimoit niiden hyödyn uusine suhteineen? Haluatko päivittää taitosi yllättävien tapahtumien tai kriisiviestintätilanteiden varalle? Oletko varma, että organisaatiosi kyky ja nopeus reagoida oikein täyttää tämän hetken vaatimukset? Tositilanteella harjoitteleminen voi olla brändisi kannalta kohtalokasta.

  • Räätälöimme organisaatiollesi 4 h valmennuksen vastaamaan osallistujien toimenkuvia. Suositus max. 6 osallistujaa. Luentomainen alustus, videoidut harjoitukset, analysointikierrokset. Keskustelullinen ja sparraava ote.
  • Sijaintina toimistomme Autotalossa, Runeberginkatu 5, Helsinki, tai erikseen sovittaessa asiakkaan luona (myös toisella paikkakunnalla)
  • Valmentajat: kaksi seniorikonsulttia

Kenelle

Yrityksen johdolle, johtoryhmälle, avainhenkilöille, tuotteista tai palveluista vastaaville henkilöille. (Kriisin sattuessa ei useinkaan voida edellyttää, lausunnonanto-oikeudelliset henkilöt selviäisivät yksin kaikesta viestinnästä.)

Hyödyt

Opit ymmärtämään mediakentän ja sosiaalisen median toimintamekanismit ja hyödyntämään niitä proaktiivisesti. Kun tilanne tulee eteen, tiedät, mitä tehdä.

Toimenkuvien ja yrityksen tilanteen mukaan räätälöidyt videoharjoitukset analysointeineen avaavat silmäsi: ymmärrät vahvuutesi ja osaat kehittää niitä. Ymmärrät, mikä ei lopulta ole niin tärkeää – ja mikä puolestaan johtaa varsin huonoon lopputulokseen.

Saat käytännön tukea ja valmennusta niissä organisaatiollesi ajankohtaisissa kysymyksissä, jotka todennäköisimmin kohtaat käytännössä. Kirsikkana kakun päällä – valmennuksen tuloksena koko tiimisi puhuu jatkossa myös ulospäin samaa kieltä keskeisistä aiheista.

Valmennuksen jälkeen olet varmempi esiintyjä, ymmärrät ennakoinnin merkityksen ja tunnet tekniikat.

Sisältö

  • Median toimintamallit
  • Sosiaalisen median vaatimukset
  • Kolme räätälöityä videoitua harjoituskertaa analysointeineen
  • Sisällölliset ja esiintymistekniset kysymykset mukana keskustelussa kautta valmennuksen.

 

Kun olet varautunut tulevaan, voi suhtautua huomiseen rennommin!