GS1 Synkka -tuotetietopalvelu tarjoaa uusia mahdollisuuksia profiloitumiseen

Verkkokaupan kasvu on tuonut uusia piirteitä GS1:n ylläpitämään Synkka-tuotetietopalveluun. Mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää laajasti, mutta yrityksen arjessa se ei aina ole helppoa. Akvamariini tarjoaa elintarvikealan ja muun päivittäistavarakaupan yrityksille GS1 Synkka-kartoituksia sekä tuotetietojen ja kuvien ylläpitoa. Palvelu on myös synerginen ulkoistetun kuluttajapalvelumme kanssa.

GS1 Synkka on elintarvikkeiden päivittäistavarakaupan ja food servicen peruspilari: tavarantoimittajat jakavat standardoidun järjestelmän avulla välttämätöntä tuotetietoa vastaanottaville yrityksille kuten keskusliikkeille, tai esimerkiksi reseptiikkaa rakentaville suurkeittiöille. Kauppa toivoo tiedot hyvissä ajoin etukäteen, vaikkei tuote lopulta päätyisi myyntiin. Vahva etunoja asettaa vaatimuksia myös kuvamateriaalille.

– GS1 Synkka -tuotetietopalvelun keskeinen hyöty asiakkaallemme on, että tieto voidaan jakaa yhdellä kertaa kaikille tarvittaville sidosryhmille. Tällöin asiakas voi keskittyä nimenomaan tuotetiedon laatuun, joka online-ostamisessa näkyy loppuasiakkaalle saakka ja on näin erottautumiskeino. Tuotetietopalvelumme myös edistää läpinäkyvyyttä: tehokkaasti jaettu tieto kertoo helposti kaiken tarvittavan alkuperästä aina ympäristövaikutuksiin. Se siis palvelee laajasti koko ketjua, tiivistää myyntipäällikkö Katarina Bredenberg GS1:stä.

Hyödynnä väitteet, kuvat ja merkinnät täysimittaisesti

Tuotetietojen hallinnoijalla riittää paljon uutta pohdittavaa, kun GS1 Synkkaan voidaan nyt lisätä terveysväitteet, ravitsemusväitteet sekä pakkauksia koskevat vastuullisuuteen ja kierrätettävyyteen liittyvät väitteet muun tuotetiedon ohella. Samalla tarkkuuden vaatimus kasvaa.

Viestinnällinen ja ravitsemuksellinen osaaminen tarjoavat hyvä pohjan tietojen virheettömälle hallinnalle brändisi mukaisesti. Kun tuotetietojen hallinnoija ymmärtää väitteiden sisäisen jaon ja esimerkiksi ravitsemuksellisen merkityksen, on varmuus tietojen täyttämisessä erinomaisella tasolla.

Viestintätoimisto Akvamariinin tarjoaa osaavaa apuaan GS1 Synkka -tuotetietopalvelun keskeisten piirteiden hallinnoinnissa, mutta myös esimerkiksi pakkausmerkintöjen laatimisessa ja kääntämisessä. Kun kaikki pakkauksen tiedot saadaan tehokkaasti ja oikein tuotetietopalveluun, asiakas voi keskittyä kaupantekoon.

Akvamariinin tarjoama

  • Tilanneanalyysi
  • Uutuustuotteiden perustamisen kokonaisuus
  • Vanhentuneiden tietojen poistaminen
  • Apua väitteisiin ja pakkausmerkintöihin.

 

Lisätietoja tarjoamastamme GS1 Synkka -tuotetietopalvelun omilla sivuilla.

 

Kyllä, olen kiinnostunut kuulemaan lisää aiheesta!

Lähetä meille yhteystietosi, niin palaamme asiaan.