YouSport digitalisoituu

Urheilukauppa jos mikä on ollut yksi koronan hyötyjistä; etenkin retkeily- ja ulkoiluvarusteiden kysyntä on kasvanut viimeisen vuoden aikana huimasti. Uutuuksiakin on päästy esittelemään median edustajille YouSport for Media -virtuaalipressissä. Koska ala uudistuu, myös me uudistumme: siirrämme urheilukaupan ammattimedia YouSportin toiminnan verkkoon vuoden 2022 alusta.

Tämä tarkoittaa, että YouSport-printtilehti ilmestyy enää vuoden 2021 loppuun saakka. Suuren suosion saavuttanut YouSport – Urheilukaupan käsikirja sen sijaan ilmestyy fyysisenä ja laajasti urheilukaupoillekin jaeltavana tuotteena.

Muun muassa nämä elementit tulet löytämään tulevana vuonna digitaalisessa muodossa uusiutuvalta YouSport.fi-verkkosivultamme:

YOUSPORT – URHEILUKAUPAN KÄSIKIRJAN DIGIVERSIO

YouSport – Urheilukaupan käsikirja 2022 toteutetaan sporttikauppaa entistä paremmin palvelevina digitaalisina hakemistoina, joita on helppo päivittää rullaavasti niin yritys- ja bränditietojen kuin uutuuksienkin osalta. Mukaan tulee myös uusia palveluita, kuten alan myymälöiden hakemisto. Urheilukaupan myyjien mobiilihaut huomioidaan erityisesti suunnittelussa.

SESONKIEN UUTUUSPOIMINNAT

Laajennamme tuoreimpien uutuuksien ja lehdistötiedotteiden näkyvyyttä. YouSportin kotisivusta rakennetaan urheilukaupan mediakanava, jonka Tiedotepalveluun median edustajia ja vaikuttajia ohjataan hakemaan tietoa uutuuksista.

Jos et vielä ole tilannut YouSportin uutiskirjettä sähköpostiisi, tee se pikimmiten täältä, niin saat uusimmat tiedot.