Viestintä- ja digimarkkinointitoimiston teholiitto – Akvamariini ja Grapevine saman katon alle

By |2019-01-11T09:04:58+00:0029.05.2018|

Viestintätoimisto Akvamariini Porter Novelli ja digimarkkinointitoimisto Grapevine muuttavat 1.6. alkaen saman katon alle Runeberginkatu 5:een. Yhteisistä tiloista Autotalossa löytyy vastedes yli 20 viestinnän ja digimarkkinoinin asiantuntijaa sekä lifestyle-aiheinen Showroom, joka on vakiinnuttanut asemansa media edustajien foorumina jo yli kymmenen vuoden ajan.

– Näköalat ovat erinomaiset niin upouuden toimistomme ikkunoista tähystellen kuin uuden palvelutarjoomamme kannalta. Olemme tehneet toista vuotta tiivistä yhteistyötä, jonka aikana tarve osaavan viestinnän ja digimarkkinoinnin yhdistelmälle on jatkuvasti kasvanut. Asiakkaamme ja henkilöstömme ovat ottaneet uuden tehokuvion erittäin myönteisesti vastaan, ja luonnollisesti myös paljon uutta tekemistä on tulossa, iloitsee Akvamariinin toimitusjohtaja Pia Jännes.

– Uniikkia yhdistelmässämme on paitsi kahden erikoisosaamisalueen yhdistyminen, nimenomaan myös niiden säilyminen. Asiakkaalle tämä näyttäytyy syvällisenä osaamisena sellaisen kokonaisuuden näkökulmasta, joka sopii juuri hänelle. Jatkossa meidän siis entistä helpompi koostaa juuri kulloisiakin tarpeita palveleva, joustava tiimi. Ja tietysti yhden luukun periaatteella, Grapevinen toimitusjohtaja Marika Siniaalto kiteyttää.

Markkinointiviestinnän kokonaispalvelu kattaa koko ostopolun

Strategisen viestinnän painoarvo kasvaa jatkuvasti. Merkitysviestintä – Porter Novellin globaalissa verkostossa nimeltään Purpose Practice – kiinnostaa nyt brändinrakentajia. Syykin on helppo löytää: kuluttajien näkemykset ja vaatimukset painavat. Ja brändit haluavat mieluiten marssia etu- eikä jälkijoukoissa.

Merkitysviestintä brändistrategioineen kattaa luonnollisesti kanavat, kuluttajakommunikaatiosta sisäiseen viestintään ja somesta lehdistöön.
Vastaanottajan kannalta mielekkäiden viestien laajentaminen on avainasia – samoin kuin niiden vieminen kohderyhmille perille asti.
Keinoina ja kanavina Akvamariinin+Grapevinen yhteinen tiimi hyödyntää niin kampanjointia, suoraa kontaktointia kuin vaikuttajamarkkinointia ja asiantuntijaviestintääkin.

– Vaikka viestin visuaalinen muoto on päivä päivältä tärkeämpi, suunnittelu alkaa tietenkin itse viestistä: mitä haluamme kertoa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä? Onko juuri näitä viestejä mahdollista levittää sekä osallistaa sanansaattajia mahdollisimman tehokkaasti? Nämä kysymykset rakentavat tarinan brändin taakse, Jännes ja Siniaalto sanovat.

Lisätiedot
Akvamariini Porter Novelli: Pia Jännes, toimitusjohtaja, 040 5038 571 pia.jannes@akvamariini.fi, www.akvamariini.fi
Grapevine: Marika Siniaalto, toimitusjohtaja, 045 6744 768 marika.siniaalto@grapevine.fi, www.grapevine.fi

UUSI OSOITE: Runeberginkatu 5, 9. krs (käynti Et. Rautatiekadun puolelta)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Akvamariini Porter Novelli on vuonna 2004 perustettu strateginen viestintätoimisto, jonka erikoisosaamista on brändiviestintä erityisesti elintarvikkeiden, lifestylen ja teknologian alueilla. Toimiston asiakkaita ovat esimerkiksi Haglöfs, Helly Hansen, JYSK, Meira, Merrell, NIVEA, Pågen. Akvamariini edustaa Suomessa globaalia Porter Novelli -verkostoa ja on aina toiminut erityisen tiiviissä yhteistyössä pohjoismaisen verkostonsa kanssa.

Grapevine on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka tekee asiakkaistaan vetovoimaisempia verkossa. Vuonna 2009 perustetun toimiston erikoisosaamista on sisältömarkkinointi verkossa ja somessa. Grapevinen asiakkaita ovat esimerkiksi Arvid Nordquist Viinit, Dansukker Suomi ja Järvikylä.

Uusi toimistokokonaisuus työllistää yli 20 markkinointiviestinnän asiantuntijaa. Toimistojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2017 oli noin 2 M€.  

Toimistojen yhteinen tarjooman pohjana on Purpose Practice -konseptointi: kuluttajien ja muiden sidosryhmien kannalta merkityksellinen viestintä on yhä keskeisempi osa niin koko organisaation kuin yksittäisten brändienkin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelua.

Lue lisää yhteistyöstämme Grapevinen kanssa >