Urheilukaupan alalle uusia palveluita

Sporttiin ja outdooriin erikoistunut YouSport on urheilukaupan ainut ammattimedia. Vuonna 2023 tilaajille tarjotaan jälleen uusia palveluita. YouSportia kustantaa viestintätoimisto Akvamariini.

 

Toimialaseurantaa online

YouSportin tilaaja-asiakkaat saavat jatkossa linkit toimialan uusimpiin uutisiin kerran viikossa suoraan sähköpostiinsa. Seuranta sisältyy tilaajamaksuun. Oman alan uutisseuranta käy nyt sporttitoimialalla entistä kätevämmin.

 

Yhteistyö EDM Publicationsin kanssa tuo lisää arvokasta tietoa

YouSport aloitti yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. EDM:n julkaisemat mediat ovat Sporting Goods Intelligence EuropeThe Outdoor Industry CompassEyewear Intelligence ja Shoe Intelligence.

Vuoden 2023 alusta alkaen EDM-yhteistyön perusteella syntyvä materiaali ja sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YS-uutiskirjeen.

 

EDM:n julkaisemia raportteja ja analyyseja ovat muun muassa:

Winning in E-Commerce: Inside the Digital Strategies of Top Sports E-Tailers
How to Become a Digital-First Brand: Breaking Down Nike’s Transformation
Exclusive Study: The Sports Brands Winning the Online race in Germany

Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

 

YouSport – Urheilukaupan käsikirja 2023

Toimialan arvostama ja kaikkiin urheilumyymälöihin jaettava Urheilukaupan käsikirja ilmestyy jälleen helmikuun lopulla. Käsikirja ilmestyy siis sekä printtinä että digitaalisena.

Urheilukaupan käsikirja varmistaa brändin näkyvyyden ja löydettävyyden alan toimijoiden parissa aina vuodeksi eteenpäin.