Anuga 2021 messut

Johtava kansainvälinen elintarvike- ja juomateollisuuden messutapahtuma Anuga jakaa jälleen lokakuussa tietoa prosessitekniikasta täyttö- ja pakkaustekniikkaan, pakkausmateriaaleista ainesosiin ja elintarviketurvallisuuteen sekä elintarviketuotannon innovaatioihin.

Elintarvikealan osaaminen kuuluu Akvamariinin kivijalkoihin. Kun rakennamme asiakkaidemme viestejä tai hoidamme elintarvikealan kuluttajapalvelua meille ulkoistettuna toimintona, ovat tieto ja laaja näkemys tarpeen. Silloin osaamme suodattaa viestien näkökulmat oikeanlaisiksi myös pidemmällä tähtäimellä.

Kuluttajien kiinnostuksenaiheet nousevat teollisuuden trendeiksi

Kun maailma muuttuu, myös elintarviketeollisuus uudistuu. Tutut trendit elävät ja muuntuvat uusiksi; innovoiva elintarviketeollisuus pyrkii aina vastaamaan yhä paremmin kuluttajien kysyntään. Ainakin näistä trendeistä odotamme uusia tietoja:

Ruoka- ja juomatrendit näkyvät hieman eri tavoin ja eri aikaan eri kulttuureissa, mutta niillä on usein globaali pohja. Tulemme jälleen näkemään, miten alan viimeisimmät tuulet peilautuvat Suomeen – joskin elämme maassa, jonka elintarviketeollisuus tuottaa jatkuvasti myös omia upeita innovaatioita kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille.

Seuraa matkaamme Anuga 2021 -elintarvikemessuille somekanavissamme LinkedInissä sekä Instagramissa!

Lähteet: Akvamariini, Anuga

Kiinnostaako Akvamariinin ulkoistettu elintarvikealan kuluttajapalvelu yritystäsi tai yksittäisiä brändejäsi? Täytä esitietolomake täällä, niin olemme sinuun yhteydessä!