Sportin shorwoom

Viestintätoimisto Akvamariini siirtyy vähitellen koronanhuipun jälkeiseen aikaan. Urheilu ja luontoliikunta ei koskaan ole ollut suositumpaa kuin nyt. Olemmekin iloisia saadessamme kertoa, että Akvamariinin kansainvälisten urheilu- ja outdoor-tuotemerkkien portfolio laajentui, kun Haglöfs palasi edustamiemme brändien joukkoon.

Brändien uutishuoneet ePressi.comissa

Tiedotamme jatkossa säännöllisesti muun muassa Haglöfsin, Helly Hansenin ja Merrellin tuoteuutuuksista sekä materiaali-innovaatioista. Jokaisen brändin oma uutishuone löytyy ePressi.comista, jonka kautta jaamme jatkossa myös tuotetiedotteita. Varmistathan, että yhteystietosi ja jakelulupasi ovat ajan tasalla!

Voit seurata jokaisen brändin omaa uutishuonetta suoraan ePressi-palvelussa: Haglöfs, Helly Hansen ja Merrell. Palvelusta voit myös tilata tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Showroomimme on avoinna ajanvarauksella

Tule tutustumaan tuotteisiin paikan päälle; esittelemme sport-brändien uutuuksia showroomissamme koronaturvallisesti yksityisajanvarauksella Kampissa, osoitteessa Antinkatu 3 D (7. krs). Saat tarkemmat saapumisohjeet ajanvarauksen yhteydessä.

Voit varata ajan showroom-käyntiin sähköpostilla info@akvamariini.fi. Ajanvaraus nopeutuu, kun ehdotat valmiiksi sinulle sopivia päiviä ja aikoja!

Showroomimme tarjoaa tuotteita lainakäyttöön kuvauksiin, reissuille ja arkeen. Olethan yhteydessä myös, mikäli kaipaat tiettyä tuotetta, niin palvelemme sinua räätälöidysti!