Akvamariinin strateginen fokus ruoan ja terveyden sekä sportin ja vapaa-ajan toimialoilla vahvistui, kun asiantuntijatiimimme sai riveihinsä kaksi uutta alansa huippuosaajaa.

Hanna-Liisa Erkheikki: Sporttialalle erikoistuneen vaatetusalan ammattilaisen sydän sykkii vastuullisuudelle

Hanna-Liisa Erkheikki on toiminut sekä tuotannon että markkinoinnin tehtävissä alalla yli 20 vuotta. Hänen erityinen kiinnostuksen kulmansa on urheiluvaatteiden sekä vaatetusteollisuuden vastuullisuudessa, minkä lisäksi hänellä on vankka kokemus urheilusponsoroinnista.

”Olen yrittäjä, ikiteekkari ja markkinoinnin monitoimikone.  Saan virtaa merkityksellisistä projekteista ja uskon brändin rakentamiseen viestinnän kautta. Olen utelias ja uuttera; tutkin maailmaa isolla kiikarilla. Pidän itseni ajan tasalla trendeistä, muodista, uusien teknologioiden mahdollisuuksista ja muista tikittävistä ilmiöistä. Urheilen ulkoillen ja ammennan arkeen luonnosta, joka on suurin inspiraation lähde.

Liisa Pättiniemi-Fagerstöm haluaa tehdä terveelliset ruokavalinnat kuluttajille helpoiksi

Liisa Pättiniemi-Fagerström on toiminut yli 30 vuotta ravitsemuksen ja terveyden asiantuntijatehtävissä kotimaisessa ja kansainvälisessä elintarviketeollisuudessa. Hän on ravitsemuksen ja elintarvikelainsäädännön asiantuntija lukuisissa tuote- ja markkinointikonseptien kehitysprojekteissa.

”Ravitsemukseen ja terveyteen liittyvä viestintä sekä vaikuttajasuhteiden ylläpitäminen tiedeyhteisön, viranomaisten, terveysalan järjestöjen, mielipidevaikuttajien, päättäjien, median ja muiden sidosryhmien kanssa on työni ytimessä. Haluan auttaa ruoka-alan toimijoita tarjoamaan ravitsemusvastuullisia tuotteita ja palveluja sekä toteuttamaan vastuullista ja vaikuttavaa viestintää.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *