Kriisiviestintäohjelman rakentamisen ABC2019-01-24T15:02:09+02:00
VALMENNUKSET

Kriisiviestintäohjelman rakentamisen ABC

Ovatko organisaatiosi kriisiviestintäohjeet ja -osaaminen varmasti ajan tasalla? Mietitkö vastuutusten ja prosessien selkeyttä tosi paikan tullen – tiedätkö, kuka vastaa ja mistä? Ovatko kriisiaiheiden skenaariosi ajan tasalla? Onko henkilöstö ohjeistettu ymmärtämään, mikä on kriisiviestintätilanne, ja mitä heiltä silloin edellytetään?

Jos et ole varma vastauksista, on aika harkita kriisiviestintäohjelman päivittämistä tai uuden rakentamista.

Valmennuksessa pureudumme organisaatiosi nykytilanteeseen ja viitoitamme yhdessä tien kriisiviestintäohjelman rakentamiseen tai päivittämiseen.

  • Räätälöimme 3 h valmennuksen, joka tarjoaa sinulle konkreettisen näkemyksen tämän päivän kriisiviestintäohjelman rakentamiseksi tai päivittämiseksi. Valmennusta edeltää keskustelu kanssasi.
  • Sijainti toimistossamme Autotalossa, Runeberginkatu 5, Helsinki, tai erikseen sovittaessa asiakkaan luona (myös toisella paikkakunnalla)
  • Valmentajat: kaksi seniorikonsulttia

Kenelle

Organisaation johdolle ja/tai viestinnästä vastaavalla henkilölle / henkilöille.

Hyödyt

Ennakkokeskustelun perusteella räätälöitävä valmennus tarjoaa ajankohtaisen näkemyksen kriisiviestintäohjelman rakentamiseksi tai päivittämiseksi. Ymmärrät kriisiviestinnän mahdollisuudet ja sudenkuopat omassa yrityksessäsi.

Valmennuksen jälkeen olet varmoilla vesillä organisaatiosi nykyisen kriisiviestintävalmiuden tilasta.

Lisäksi toimitamme sinulle kirjallisen linjauksen kriisiviestinnän kehittämisestä organisaatiossasi.

Valmennuksen jälkeen tarjoamme mielellämme apua myös kriisiviestintäohjelman toteuttamiseksi (sis. skenaariot, kriisiviestinnän prosessi, sisäinen viestintä, ohjeisto / sen päivittäminen, mallitiedotteet, henkilöstön koulutus jne.), tai vaihtoehtoisesti syvennymme tarvittaviin lisätoimiin kuten sisäisiin koulutusrapeisiin tms.

Sisältö

  • Kriisiviestinnän ajankohtaiset mahdollisuudet ja vaatimukset
  • Organisaatiosi nykytilanne – mahdollisuudet ja sudenkuopat
  • Yrityksellesi räätälöity Kriisiviestinnän linjaus -yhteenveto

 

Brändin nousu ja tuho ovat joskus pienestä kiinni. Käännetään kriisi voitoksi.