Merrell2019-01-21T09:09:00+02:00

Project Description

Lanseerausviestintää Akvamariini Showroomista
jo yli 10 vuoden ajan!

Maailman myydyin outdoor-jalkinemerkki Merrell on Akvamariini Porter Novellin pitkäaikainen asiakas. Antoisa ja tuloksellinen yhteistyö perustuu pitkäjänteiseen suunnitelmallisuuteen sekä Merrellin tuotteet ja koko sporttikategorian perinpohjaisesti tuntevaan toimittajien ja vaikuttajien lähestymiseen. Laadusta on mukava viestiä mukavassa yhteistyöhengessä.

HYÖDYT ASIAKKAALLE

Vahva laatumielikuva: Vaikuttaja ja media testaavat aktiivisesti Merrellin valmistamia teknisiä outdoor – ja vapaa-ajan jalkineita Akvamariini Showroomissa: brändin laatumielikuvaa rakennetaan järjestelmällisesti. Tapahtumat, asiantuntemus, raikkaat näkökulmat sekä tuoteseedaukset vievät brändiä jatkuvasti eteenpäin. Brändiä on rakennettu onnistuneesti pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella, proaktiivisella lähestymisellä.

Vaikuttavaa viestintää: Laadukas tiedottaminen sekä uusien tuotteiden lanseeraustilaisuudet ovat herättävät toistuvasti laajaa kiinnostusta vaikuttajien joukossa ja tuottavat loistavia tuloksia. Innovatiiviset kärjet kiinnostavat. Merrell toi esimerkiksi paljasjalkatrendin Suomeen juuri luomamme mediakiinnostuksen kautta.

Lisää tuloksia: Esimerkiksi Arctic Grip -lanseeraustilaisuuteen osallistui yli 35 toimittajaa ja bloggaajaa. Media testasi innolla kaikkiaan 30 paria pitopohjajalkineita. Aihe saavutti yli 3 miljoonan yleisön, ja joulukuuhun mennessä tuotteet oli myyty lähes loppuun.