Ei liikettä pelkän liikkeen vuoksi

By |2019-01-11T09:00:18+02:0014.03.2018|

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_blurb _builder_version=”3.0.86″ url_new_window=”on” use_icon=”off” use_circle=”off” use_circle_border=”off” icon_placement=”top” use_icon_font_size=”off” background_layout=”light” url=”www.grapevine.fi”]

Nyt on uutisia! Viestintätoimisto Akvamariini ja digimarkkinointitoimisto Grapevine ovat nimittäin viimeisen vuoden aikana todenneet, että töitä on paitsi mielekästä myös erittäin hyödyllistä tehdä yhdessä. Kun kaksi oman alueensa kokenutta toimistoa muuttaa saman katon alle, niiden tekijätiimi on innoissaan monestakin syystä.

Monikanavaisessa, yhä enemmän digitalisoituvassa ja yhä enemmän strategista ajattelua vaativassa viestintämaailmassa toisiaan saumattomasti täydentävät toimistot pystyvät enempään yhdessä kuin erikseen. Ne pystyvät tarjoamaan asiakkailleen yhä parempia tuloksia ja kokonaisvaltaisempia mahdollisuuksia. Ne rakentavat asiakkaan brändiä moniulotteisesti, ja ne pystyvät tehostamaan asiakkaan prosesseja.

Näkemyksellisyys ja osaaminen nousevat asiantuntijoidemme uudessa liittymässä aivan uudelle tasolle. Mahdollisuus tarjota asiakkaille entistäkin laveampaa ja syvempää osaamista uuden tarjonnan kautta innostaa.

Voisimme kutsua uutta kokonaisuutta vaikka laadun, tuloksellisuuden ja kustannustehokkuuden spiraaliksi, joka laajenee hallitusti mutta varmasti.

”Toimiikse oikeesti?”

Palavereita on pidetty ja yhteisiä toimintatapoja hiottu. Skumppaa on nautittu ja muuttoa suunniteltu. Se on kannattanut, sillä yhteinen tahtotila on neuvotteluiden edetessä vain vahvistunut.  Mutta voiko tuore yhteistyö sujua niin vain? Kaikkihan pelaavat kuitenkin omaan pussiin, eikö niin?

Elämässä lopulta kaikki on ihmisistä ja tahtotiloista kiinni – ja niin tämäkin asia. Mutta kun fokus on siinä, miten asiakkaat hyötyvät meistä ja sitoutuvat tiimiimme, ja miten henkilöstömme pääsee kehittymään sekä henkilökohtaisella että tiimitasolla, mahdollisuuksien skaala on jo helpompi käsittää.

Kun Akvamariini ja Grapevine lyövät hynttyynsä yhteen, saman katon alle muuttaa valtava vuosimäärä osaamista sekä innostunut ja sitoutunut tiimi. Ponnistuspohja on sekä vankka että joustava. Toimistojen samantyyppiset arvot takaavat sen, että palvelukulttuuri on yhtenäinen: asiakkaasta huolehtiminen säilyy kaiken ytimenä.

Kesäkuun alussa pomppaamme porukalla seuraavalle asteelle!

Tutustu Grapevineen osoitteessa www.grapevine.fi

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]